Digitale oplossingen

Onze Diensten

We verzorgen allerlei online marketing oplossingen voor jouw bedrijf, maar als het gaat om de beste prestaties leveren, bieden we je graag een maatwerk oplossing aan wat een combinatie van diensten kan betreffen, zodat we samen met trots kunnen terugkijken op het gewenste resultaat.

Webdesign

Geen normale website, maar eentje die 100% klaar is voor een professionele online marketing strategie met seo-geoptimaliseerde pagina’s.

Online Advertising

Wij stellen allereerst alle nodige metingen in zodat je tot de euro nauwkeurig kunt zien wat het je heeft opgeleverd. Je ontvangt een eigen dashboard waarin je elke uitgave kunt begrijpen en zien wat het voor jou heeft opgeleverd aan winst.

online-marketing-agency

Content Marketing

Sociale Media gaat volgens ons over 1 tot 1 communicatie. Daarom hechten wij veel waarde aan een goed doordachte visual, ontworpen in jouw huisstijl die de juiste emotie verpakt en overbrengt aan jouw doelgroep op het juist moment. 

SEO

Het start bij een nulmeting van je huidige website in relatie tot je concurrenten. Hieruit vloeit vervolgens een lijst aan optimalisaties voor je website en daarbuiten. Zo kun jij ongestoord verder met je Yoga lessen.

online-marketing-voorstel